峰剧场 iPhone için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

峰剧场: Chinese Theater App

峰剧场, Çin tiyatrosuna odaklanan iPhone'da mevcut bir yaşam tarzı uygulamasıdır. Uygulama, küçük tiyatro operaları için profesyonel bir platform sunan "İyi Ton · Küçük Tiyatro Opera Sezonu" bölümü de dahil olmak üzere çeşitli özellikler sunar. Her yıl çevrimiçi gösterim için 30 eser seçer ve kullanıcıların popülerliğe dayalı olarak kaliteli prodüksiyonlara oy vermesine olanak tanır. "Hafta Sonu Bulut Tiyatrosu", profesyonel opera topluluklarından yüksek kaliteli performansları canlı yayınlarken, geleneksel Çin opera tarzlarını geniş bir yelpazede kapsar.

Kullanıcılar, Çin hikayelerini keşfederken ve Doğu estetiğini teşvik ederken istedikleri zaman kendi ürettikleri küçük tiyatro opera gösterilerinin keyfini çıkarabilirler. Uygulama ayrıca ülke çapındaki profesyonel opera topluluklarının performanslarını canlı yayınlar ve tiyatro tutkunlarına çeşitli seçenekler sunar. Opera endüstrisindeki en son haberleri ve trendleri takip edin ve platformda geleneksel ve modern küçük tiyatro opera prodüksiyonlarının karışımını keşfedin.

Program diğer dillerde mevcuttur

峰剧场 iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.2.11
  • 4.2

(0)
  • Güvenlik Durumu

峰剧场 hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer 峰剧场 denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.